Skip to content

Лектори

IT Education

Адриан Дилов

Софтуерно тестване и Изкуствен интелект

Адриан Дилов е лектор на курсовете по Софтуерно тестване, Автоматизирано тестване, както и AI курсовете по ChatGPT Basics и ChatGPT for QA.

Компютърна анимация и Изкуствен интелект

Михаела Дилова е лектор на курсовете по 3D Анимация, 3D Моделиране, както и AI курсовете по ChatGPT for Art и ChatGPT for Everyday Use.

Михаела Дилова
Галя Алексиева

Програмиране с Python

Галя Алексиева е нашият инструктор по Python. С блестяща кариера в технологичната индустрия, обхващаща повече от осем години, Галя използва натрупаните си умения и опит, за да постави основите на професионалния път на нашите ученици.

Програмиране със C#

Петър Великов е C# инструктор в нашата ИТ Академия. С професионална кариера, обхващаща над десет години в технологичната индустрия, Петър носи изобилие от практически знания и усъвършенствани набори от умения на нашите студенти.

Петър Великов
Георги Андреев

Програмиране със C++

Георги Андреев e C++ инструктор в нашата ИТ Академия. Професионалният опит на Георги в технологичната индустрия обхваща над 15 години, през които той е натрупал задълбочени познания и богат опит, които споделя с нашите студенти.

Програмиране с Java

Ванеса Желева е Java инструктор в нашата ИТ Академия. С впечатляваща професионална кариера, обхващаща над тринайсет години в технологичната индустрия, Ванеса притежава значителен експертен опит, който предава на нашите студенти.

Ванеса Желева
Иванина Сталийска

Front-End Програмиране

Иванина Сталийска e нашият инструктор по WEB разработка, чийто опит в HTML, CSS и JavaScript носи богатство от практически знания на нашите студенти. С над единадесет години професионален опит в технологичния сектор, огромният опит и познания на Иванина са безценни ресурси за нашите ученици.

Бази Данни

Дамян Ставрев е нашият инструктор по бази данни. Завършен професионалист с над десет години опит в технологичната индустрия неговите познания и практически опит се простират в системите за управление на бази данни, особено MySQL.

Дамян Ставрев
Даниел Симеонов

Android Development

Даниел Симеонов e нашият експертен инструктор по разработка на Android. С над осем години опит в индустрията, Даниел носи богатство от знания и практически опит които споделя с нашите студенти.

iOS Development

Венелин Петров е инструктор по разработка на iOS приложения в нашата ИТ Академия. С над седем години професионален опит в технологичната индустрия Венелин притежава голямо богатство от знания и практически опит, които предава на нашите студенти.

Венелин Петров