Skip to content

Програмиране с Python

IT Education

Галя Алексиева

Галя Алексиева – Senior Python Instructor

Галя Алексиева е нашият инструктор по Python. С блестяща кариера в технологичната индустрия, обхващаща повече от осем години, Галя използва натрупаните си умения и опит, за да постави основите на професионалния път на нашите ученици.

По време на динамичната си кариера Галя е работила в обширно портфолио от проекти, използвайки Python за изграждане на мащабни, ефективни и удобни за потребителя софтуерни решения. Тя притежава впечатляващ опит с Python и неговите различни библиотеки и фреймуърци, сред които Django, Flask и Pandas.

Стремейки се към непрекъснат растеж и развитие, Галя непрекъснато се информира за постоянните промени и напредъка в областта на Python и Data Science. Тази отдаденост се отразява в нейното преподаване и гарантира, че учебната програма е подходяща, модерна и съобразена с нуждите на индустрията.

Подходът на обучение на Галя се съсредоточава върху практическата ангажираност, вдъхновявайки учениците да прилагат своите теоретични знания за решаване на проблеми от реалния свят. Нейната естествена способност да демистифицира сложни концепции, съчетана с нейния стил на преподаване, превръща изучаването на Python във вълнуващо и пълноценно изживяване за нашите ученици.

В допълнение към нейния опит в Python, Галя притежава дълбоко разбиране на пълния спектър от процеси за разработка на софтуер, от принципите на проектиране до дебъгване, тестване и поддръжка. Тя интегрира тези критични елементи в своята методология на преподаване, предоставяйки на студентите 360-градусова перспектива на пейзажа за разработка на софтуер.

Присъединете се към нашият курс по програмиране с Python и позволете на Галя да ви насочи към трансформиращо пътешествие в света на Python, въоръжавайки ви с уменията, увереността и разбирането, за да процъфтявате във вълнуващата арена на технологиите.

Курсове

Курс: Програмиране с Python – 09 Януари 2024

Времетраене: 12 Седмици
Ангажиране: 10+ часа/седмично
Ниво на подготовка: За начинаещи
Провеждане: Вторник - Четвъртък
Цена: 800лв