Skip to content

Програмиране с Java

IT Education

Ванеса Желева

Ванеса Желева – Senior Java Instructor

Ванеса Желева е Java инструктор в нашата ИТ Академия. С впечатляваща професионална кариера, обхващаща над тринайсет години в технологичната индустрия, Ванеса притежава значителен експертен опит, който предава на нашите студенти.

Ванеса е работила по множество разнообразни проекти по време на кариерата си, прилагайки умело своите обширни познания по Java, за да предостави стабилни, висококачествени решения. Нейните умения се простират в екосистемата на Java, като обхващат задълбочено разбиране на основните библиотеки на Java, фреймуърци като Spring и Hibernate и свързани технологии като JSP, Servlets и JDBC.

Непрекъснатият стремеж към развитие на Ванеса отразява нейната страст към технологиите. Тя постоянно е в крак с най-новите тенденции и постижения в Java и свързаните технологии, като гарантира, че нашите ученици винаги учат от най-модерната учебна програма.

Като инструктор Ванеса набляга силно на практическото обучение. Тя напътства учениците през процеса на прилагане на теоретични концепции към сценарии от реалния свят, насърчавайки интерактивна учебна среда. Способността й да опростява сложни концепции, съчетана с прозрения от нейния професионален опит, прави уроците й увлекателни и силно съдържателни.

Освен задълбочените си познания по Java, Ванеса също така внася своя опит в принципите на проектиране на софтуер, дебъгване, тестване и пълния жизнен цикъл на разработка на софтуер в своите учения. Този цялостен подход предоставя на студентите завършена представа за професионалната разработка на софтуер.

Присъединете се към нашият курс по Java програмиране, за да се възползвате от обширните знания и опит на Ванеса. Под нейно ръководство ще се превърнете в опитен Java програмист, притежаващ необходимите умения за работа в динамичния и вълнуващ технологичен свят.

Курсове

Курс: Програмиране с Java – 08 Януари  2024

Времетраене: 12 Седмици
Ангажиране: 10+ часа/седмично
Ниво на подготовка: За начинаещи
Провеждане: Понеделник - Сряда
Цена: 800лв