Skip to content

iOS Development

IT Education

Венелин Петров

Венелин Петров – Senior iOS Development Instructor

Венелин Петров е инструктор по разработка на iOS приложения в нашата ИТ Академия. С над седем години професионален опит в технологичната индустрия Венелин притежава голямо богатство от знания и практически опит, които предава на нашите студенти.

Венелин е допринесъл за множество проекти през цялата си кариера, използвайки задълбочените си познания по Swift за изграждане и подобряване на голямо разнообразие от iOS приложения. Неговото майсторство се простира до пълния спектър от разработка на iOS, включително UIKit, Core Data, CloudKit, SwiftUI и други основни рамки за iOS.

Венелин се гордее със стремежа си за непрекъснато учене и развитие, като е в крак с най-новите тенденции и технологии в развиващия се пейзаж на разработката на iOS приложения. Неговата страст гарантира, че нашите студенти научават най-модерните, ефективни и сигурни практики, подготвяйки ги да бъдат в челните редици на индустрията.

В ролята си на инструктор Венелин подчертава важността на практическия подход към ученето. Той насърчава студентите да прилагат теоретични концепции към практически проблеми, създавайки ангажираща и интерактивна учебна среда. Неговите ясни, изчерпателни обяснения на сложни концепции, подсилени с примери от реалния свят от неговия професионален опит, наистина вдъхват живот на учебния материал.

Освен експертизата си в разработката на iOS продукти, Венелин има и дълбоко разбиране на по-широките аспекти на разработката на софтуер, като принципи на проектиране на софтуер, отстраняване на грешки, тестване и поддръжка. Неговите обучения интегрират тези основни елементи, предоставяйки на студентите мащабен поглед върху областта.

Присъединете се към курса по iOS Development в нашата ИТ академия, за да изпитате менторството на Венелин. Под негово ръководство ще овладеете изкуството на разработката на iOS продукти, придобивайки уменията и увереността да се справите с динамичните и вълнуващи предизвикателства на технологичния свят.

Курсове

Курс: iOS Development – 09 Януари 2024

Времетраене: 24 Седмици
Ангажиране: 10+ часа/седмично
Ниво на подготовка: За начинаещи
Провеждане: Вторник - Четвъртък
Цена: 1200лв