Skip to content

Front-End Програмиране

IT Education

Иванина Сталийска

Иванина Сталийска – Senior Web Development Instructor

Иванина Сталийска e нашият инструктор по WEB разработка, чийто опит в HTML, CSS и JavaScript носи богатство от практически знания на нашите студенти. С над единадесет години професионален опит в технологичния сектор, огромният опит и познания на Иванина са безценни ресурси за нашите ученици.

През динамичната си кариера Иванина успешно се е справила с широка гама от проекти, впрягайки уменията си в HTML, CSS и JavaScript, за да създаде responsive, user-friendly и естетически приятни уеб приложения. Нейното владеене на тези основни уеб технологии, заедно с дълбокото разбиране на съвременните библиотеки и фреймуърци, я отличава в индустрията.

Винаги страстен технофил, Иванина постоянно е  две стъпки напред, когато става дума за забързания свят на WEB разработката. Нейният стремеж към непрекъснато учене гарантира, че тя винаги разполага с актуална информация за най-новите WEB технологии, тенденции и най-добри практики, които тя безпроблемно включва в своята учебна програма.

В класната стая Иванина набляга на завладяващ, практически подход на обучение. Тя насочва учениците да преодоляват пропастта между теорията и практиката, като ги насърчава да прилагат научените концепции в проекти от реалния свят. Нейното умение да опростява сложни теми, съчетани с нейния ангажиращ стил на преподаване, помага на учениците да схванат тънкостите на WEB разработката с лекота.

Отвъд техническите си умения в HTML, CSS и JavaScript, Иванина внася цялостно разбиране на пълния жизнен цикъл на уеб разработката в своите учения, обхващайки области като принципи на дизайн на UI/UX, дебъгване, тестване и деплойване. Този цялостен подход предоставя на студентите възможност да получат цялостна картина за начина на WEB разработване.

Присъединете се към нашия курс по WEB Development, където под експертното ръководство на Иванина ще се превърнете в опитен уеб програмист, оборудван с уменията и увереността да се справи с всяко предизвикателство в динамичния дигитален пейзаж.

Курсове

Курс: Front-End Програмиране – 09 Януари 2024

Времетраене: 16 Седмици
Ангажиране: 10+ часа/седмично
Ниво на подготовка: За начинаещи
Провеждане: Вторник - Четвъртък
Цена: 1000лв