Skip to content

Програмиране с C#

IT Education

Петър Великов

Петър Великов – Senior C# Instructor

Петър Великов е C# инструктор в нашата ИТ Академия. С професионална кариера, обхващаща над десет години в технологичната индустрия, Петър носи изобилие от практически знания и усъвършенствани набори от умения на нашите студенти.

През годините Петър е работил върху широк набор от проекти, използвайки C# за решаване на сложни проблеми и предоставяне на стабилни и мащабни решения. Той има задълбочени познания по .NET framework, ASP.NET, Entity Framework, LINQ и други основни инструменти и технологии, които играят решаваща роля в програмирането на C#.

Една от най-възхитителните черти на Петър е неговият ангажимент към непрекъснато учене и адаптиране към новите тенденции в бързо развиващата се технологична индустрия. Неговата отдаденост да бъде в крак с най-новите разработки в C# и свързаните с него технологии води до модерната учебна програма, в която предоставя на нашите ученици най-подходящите умения.

Като инструктор, Петър набляга на практическото обучение, насочвайки учениците да прилагат теоретичните знания към сценарии от реалния свят. Неговият достъпен, ясен стил на комуникация и задълбочено разбиране на концепциите на C# осигуряват динамична и силно ангажираща учебна среда.

Петър е не само експерт по C#, но и добре запознат с целия жизнен цикъл на разработката на софтуер, като включва принципи на софтуерен дизайн, отстраняване на грешки, тестване и поддръжка в своите учения. Неговите наблюдения от реалния свят предоставят на нашите студенти цялостно разбиране за това какво е необходимо, за да се постигне превъзходство в професионална среда за програмиране.

Запишете се за курсът по C# в нашата ИТ академия за да се възползвате от обширните знания и опит на Петър в C#. Под негово ръководство студентите се подготвят да станат опитни C# програмисти, способни да се справят с предизвикателствата на днешния технологичен пейзаж с увереност и умения.

Курсове

Курс: Програмиране със C# – 13 Януари 2024

Времетраене: 12 Седмици
Ангажиране: 10+ часа/седмично
Ниво на подготовка: За начинаещи
Провеждане: Събота - Неделя
Цена: 800лв