Skip to content

Програмиране с C++

IT Education

Георги Андреев

Георги Андреев – Senior C++ Instructor

Георги Андреев e C++ инструктор в нашата ИТ Академия. Професионалният опит на Георги в технологичната индустрия обхваща над 15 години, през които той е натрупал задълбочени познания и богат опит, които споделя с нашите студенти.

Георги е участвал в широк набор от проекти, използвайки C++, за да предостави мощни и ефективни решения на сложни проблеми. Неговият опит обхваща както фундаменталните, така и напредналите аспекти на C++, включително задълбочено разбиране на обектно-ориентираното програмиране, структурите от данни, алгоритмите и библиотеката STL.

Георги е известен със своя ангажимент към непрестанното учене и развиване, винаги е в крак с бързия напредък в технологичния сектор. Тази отдаденост гарантира, че той винаги предоставя най-актуалното съдържание на нашите студенти, подготвяйки ги да бъдат на върха на индустрията.

Като инструктор, Георги се фокусира върху насърчаването на практическа среда за учене. Той вярва в стойността на ученето чрез практика, насочвайки учениците чрез прилагането на концепции на C++ към сценарии от реалния свят. Неговите обяснения са ясни и кратки, той има умението да прави сложните теми разбираеми и ангажиращи.

В допълнение към C++, Георги също е добре запознат с принципите на дизайна на софтуера, техниките за отстраняване на грешки и пълния жизнен цикъл на разработка на софтуер. Той включва тези важни аспекти в своето преподаване, предоставяйки на нашите студенти цялостно разбиране на областта.

Присъединете се към курсът по C++  в нашата ИТ Академия, където под ръководството на Георги ще имате възможността да учите, да се развивате и да станете опитен C++ програмист, напълно оборудван да се ориентира в динамичния пейзаж на технологичната индустрия.

Курсове

Курс: Програмиране със C++ – 09 Януари 2024

Времетраене: 12 Седмици
Ангажиране: 10+ часа/седмично
Ниво на подготовка: За начинаещи
Провеждане: Вторник - Четвъртък
Цена: 800лв