Skip to content

Android Development

IT Education

Даниел Симеонов

Даниел Симеонов – Senior Android Development Instructor

Даниел Симеонов e нашият експертен инструктор по разработка на Android. С над осем години опит в индустрията, Даниел носи богатство от знания и практически опит които споделя с нашите студенти.

Пътуването на Даниел в областта на разработката на Android е динамично и богато, включващо голямо разнообразие от проекти, които обхващат различни области и бизнес нужди. Неговата страст към технологиите и безмилостният стремеж към иновации го накараха да ръководи и допринася значително за много успешни проекти, водещи до безпроблемно потребителско изживяване и високопроизводителни приложения за Android.

Това, което отличава Даниел, е неговият непоколебим ангажимент да бъде в течение с най-новите разработки в Android и мобилните технологии. Това му позволява да включи най-модерните, ефективни и сигурни практики за писане на код в своите курсове. Той гарантира, че нашите студенти винаги са в челните редици на технологичния напредък, въоръжавайки ги с уменията и знанията, които днешните работодатели търсят.

Експерт по Java и Kotlin, той също владее различни инструменти, библиотеки и рамки, свързани с разработката на Android. Неговите дълбоки познания по Material Design, Android SDK, API, бази данни и Agile методологии гарантират високото ниво на цялостното обучение за нашите студенти.

Стилът на преподаване на Даниел се характеризира с неговия практически подход, като насърчава учениците да „учат чрез практика“ и насърчава интерактивна и ангажираща среда. Неговите проницателни и ясни обяснения на сложни концепции, съчетани с примери от реалния свят от неговия професионален опит, наистина вдъхват живот на ученето.

Присъединете се към курсът Android Development в нашата ИТ академия и опитайте от първа ръка експертните познания и отдадеността на Даниел, където той напътства нашите студенти да овладеят изкуството и науката за разработване на Android, превръщайки ги в компетентни и квалифицирани професионалисти, готови за предизвикателствата на света на технологиите.

Курсове

Курс: Android Development – 08 Януари 2024

Времетраене: 24 Седмици
Ангажиране: 10+ часа/седмично
Ниво на подготовка: За начинаещи
Провеждане: Понеделник - Сряда
Цена: 1200лв