Skip to content

3Д Моделиране с Maya – 10 Юни 2024

Дни
Часове
Минути
Секунди

Относно курса

Курсът по 3D Моделиране с Мая представлява обучителна програма, насочена към креативни хора, които желаят да придобият високо специализирани умения в областта на 3D моделирането, използвайки софтуера Autodesk Maya. Програмата се провежда в продължение на 13 седмици и цели да Ви подготви за успешна кариера като 3D артисти.

Курсът включва обширни теми, включително принципи на 3D моделирането, създаване, редакция и модификация на 3D обекти и сцени, техники за текстуриране и прилагане на материали, основи на осветлението и рендването за създаване на реалистични визуализации, принципи на топологията и оптимизацията на модели, както и изграждане на герои.

Курсът е подходящ както за начинаещи без опит в 3D моделирането, така и за тези, които вече разполагат с базови познания и желаят да развият своите умения. Той предоставя фундаментални знания и практически умения, необходими за успешна работа в 3Д индустрията.

В края на курса ще се състои изпит, подготовка на CV и подготовка за интервю с реален HR, като целта е курсистите да се доближат максимално до атмосферата на реалното интервю, както и да получат персонални практически насоки от професионалист.

Всеки курсист трябва да разполага със собствен лаптоп.

Времетраене:

11 Седмици

Ангажиране:

10+ часа/седмично

Провеждане:

Понеделник

Цена:

100лв

Програма

Въведение в моделирането
Основни инструменти
Принципи на композицията
Текстури Част 1
Текстури Част 2
Осветление и рендване
Принципи на топологията
Изграждане на човешки модел (Бипед)
Изграждане на животински модел (Куадрупед)
Подготовка на проект
Резултати (оценки) на проекти