Skip to content

Компютърна Анимация с Maya – 10 Юни 2024

Дни
Часове
Минути
Секунди

Относно курса

Курсът предоставя на студентите възможността да се погълнат във вълнуващия свят на компютърната анимация, с фокус върху анимирането на герои и сцени. Програмата на курса обхваща широк спектър от теми и умения, насочени към създаването на впечатляващи анимации в Autodesk Maya, лидерът в индустрията на компютърната анимация.

Студентите ще научат как да създават убедителни анимации на различни герои и как да пресъздават реалистични сцени. Програмата включва обучение в техническите аспекти на анимацията, включително управление на анимационни криви.

Курсът предоставя възможност за изразяване на творчески идеи и разказване на истории чрез движение и визуални ефекти. След успешното завършване на курса, студентите ще бъдат в състояние да създават невероятни анимации и сцени, които могат да намерят приложение в различни области като филмовата индустрия, игрите, рекламата и много други.

Курсът завършва с краен изпит, подготовка на CV и подготовка за интервю с реален HR, като целта е курсистите да се доближат максимално до атмосферата на реалното интервю, както и да получат персонални практически насоки от професионалист.

Всеки курсист трябва да разполага със собствен лаптоп.

Курсът стартира на 13-и септември. Занятията ще се провеждат в сряда от 18:30ч.

Времетраене:

11 Седмици

Ангажиране:

10+ часа/седмично

Провеждане:

Четвъртък

Цена:

100лв

Програма

Основни инструменти (Въведение)
Принципи на анимацията
Анимиране на топка
Анимиране на махало
Анимиране на катерица (меко махало)
Анимиране на тичане Част 1
Анимиране на тичане Част 2
Анимиране на лице (основни фозиономии)
Анимиране на скок и вдигане на предмет
Подготовка на проект
Резултати (оценки) на проекти